Referanser

SANDNES CONSULTING

Referanser og omtaler

Studenter

 

Da jeg skulle skrive min masteroppgave hadde jeg i en periode ikke tilgang på veileder ved Universitetet. I den forbindelse tok jeg kontakt med Liv Elin, som kunne stille opp på kort varsel. Liv Elin fikk tilsendt utkastet til oppgaven min og var klar for å gi tilbakemelding få dager senere. Veiledningen ble gjennomført ansikt til ansikt, og tilbakemeldingene jeg fikk var mange og konkrete, samtidig som at hun var opptatt av at jeg selv måtte finne ut hvilke tilbakemeldinger jeg ønsket å ta til meg. På slutten av veiledningen fikk jeg med meg en oppsummering av det vi hadde snakket om. Jeg sitter igjen med en veldig positiv opplevelse og anbefaler

Liv Elin videre til andre som trenger en ryddig og engasjert veileder.

- Lisbeth, Master i Endringsledelse ved UIS

 

 

Jeg har vært student ved UIO, Oslo, NTNU, Trondheim og HiL, Lillehammer innenfor to ulike fagfelt med mastergrad som høyeste oppnådde grad. Liv Elin har utmerket seg som den beste veilederen jeg har hatt. Hun virker faglig svært sterk. Liv Elin er motiverende, konkret og alltid blid og hyggelig. Alle studenter burde ha fått lov til å nyte godt av Liv Elins store kunnskapskilde. Jeg gir Liv Elin mine varmeste anbefalinger.

- John Ivar, Universitetslektor NTNU

Samarbeidspartnere

 

Liv Elin har vært min samarbeidspartner i flere studieprosjekt, og etter endt studie har hun vært en god diskusjonspartner og veileder når det kommer til presentasjonsteknikker, metodiske og teoretiske spørsmål. Hennes engasjement, tilstedeværelse og evne til å dele erfaringer, gjør Liv Elin til en stor ressurs for meg i spørsmål knyttet til organisasjon og rådgivning. Ikke har bare Liv Elin et godt faglig fundament og mye erfaring, like viktig er hennes empatiske fremtreden. Jeg kan gi mine varmeste anbefalinger til Liv Elin.

- Line Årnes, HR-konsulent

 

Til tross for et familiært forhold ønsker jeg å gi en beskrivelse av Liv Elins egenskaper som rådgiver/coach. Vi har vårt virke innen HR faget begge to, og det har vært naturlig både å bruke hverandre som sparringspartnere og rådgivere opp gjennom årene.

Liv Elins særlige egenskaper som rådgiver/veileder er hennes evne til å lese en situasjon raskt, stille de riktige spørsmålene og komme til kjernen av de utfordringene man står overfor eller de muligheter man leter etter.

Liv Elin gjør i tillegg gode observasjoner og omsetter disse i praktiske tilnærminger.

Hun er tydelig og direkte, er ikke redd for å stille de gode, men noen ganger også ubehagelige spørsmålene. Hun tar aldri over en situasjon, men får den som blir veiledet til å se i andre retninger og tenke andre tanker, noe som ofte fører til at andre løsningsalternativer viser seg.

Jeg kan anbefale Liv Elin som rådgiver og veileder både til studenter, ledere og andre som trenger en sparringspartner enten målet er å utvikle seg i rollen eller å løse spesifikke utfordringer.

- Anne Kristin Sandnes,

Leder for HR-seksjonen på Stortinget

 

Jeg tok min Mastergrad på samme kull som Liv Elin.

Liv Elin ble jeg kjent med som en grundig og vel forberedt student. I tillegg en faglig og sosial ressurs for hele kullet! Om noen skal kjøre i gang en rådgivningstjeneste, ja så er det henne.

- Pia Skog Hagerup

PHD-candidate Educational Leadership

2016 Proudly created by IWI

Copyright @ All Rights Reserved